Eurojackpot på 968 miljoner hos Svenska Spel

Några av de roligaste spelen hittar du hos Svenska Spel. Det var ingen som lyckades få 7 rätt förra veckan så just nu ligger Eurojackpot på maxnivån 968 miljoner kronor. Spela på Eurojackpot idag för din chans att vinna. Läs mer och spela hos Svenska Spel

Eurojackpot på 968 miljoner hos Svenska Spel

Spela Eurojackpot hos Svenska Spel

Att spela Eurojackpot hos Svenska Spel är mycket enkelt. Det handlar om att pricka rätt på 5 nummer mellan 1-50 och två stjärnnummer mellan 1-10. Lyckas man få 5+2 rätt så vinner man jackpotten som just nu ligger på svindlande 968 miljoner kronor.
Varje rad kostar 25 kr. Du kan välja dina nummer själv eller så kan du välja att slumpa fram dina nummer. Dragningarna sker på fredag kvällarna och spelstoppet är kl 19. Mer info hittar du här.

Spela enkelt med BankID

Att lägga en rad på Svenska Spels sajt gör du enkelt och snabbt med hjälp av ditt BankID. Du kan välja att spela enkelrader, systemspel, flerveckorsspel eller så väljer du färdiga spel.
Lite roligt är ändå tanken på att sannolikheten att du ska lyckas pricka in 5+2 rätt på Eurojackpoten ligger på 1:95 344 200. So there is a chance!

Lotto med drömvinsten på 144 miljoner kr

Hos Svenska Spel så har du dessutom chansen på drömvinsten som just nu ligger på 144 miljoner kronor när du lägger en lottorad plus Joker.
För att vinna på Lotto så gäller det att du får minst 4 rätt. Men för att vinna drömvinsten så gäller det att du har 7 rätt på Lotto och dessutom 2 rätt på Joker. Det spelas både Lotto1 och Lotto2 och du kan själv välja om du vill vara med på en eller båda.
En Lottorad kostar 3 kr per dragning. Joker kostar 10, 20 eller 30 kr per dragning beroende på vilken vinstplan du vill ha.
Tag chansen och lägg ditt spel idag hos Svenska Spel