Mr Green erbjuder inloggning med BankID

Mr Green är nästa spelbolag som erbjuder inloggning med BankID. Det är ett välkommet för oss spelare och ett steg i ledet för Mr Green att få en Svensk spellicens 2019.

Den största fördelen med BankID är att inloggningen blir säkrare. Givetvis är det även en fördel att slippa hålla reda på ytterligare ett lösenord. Mr Green har löst detta på ett bra sätt och framförallt för den som snabbt och enkelt vill kunna lägga ett spel är detta riktigt bra! För oss som spelar live på matcher är BankID det bästa som hänt på länge!

Till Mr Green

Mr Green erbjuder inloggning med BankID

Mr Green BankID

Att Mr Green har valt att införa BankID som inloggningsmetod är ingen slump. Detta är ett steg i ledet att kunna få en svensk spellcens den 1 Januari 2019. Det är inte säkert att BankID kommer att vara ett krav för att få en licens men det kommer underlätta. BankID är en klart mycket säkrare inloggningsmetod än användarnamn och lösenord som används av de flesta spelbolag idag.

Inloggning med BankID är även ett sätt för spelbolagen att kunna snabba upp insättningar och uttag. Banken har ju redan verifierat din identitet och då kan utbetalningar ske snabbt.

Hos Mr Green kan du även registrera ditt spelkonto med hjälp av BankID och Mobilt BankId vilket är riktigt bra!

Mr Green oddsbonus 100% vinstboost

Mr Green har idag en oddsbonus som är lite ovanlig om man jämför med de flesta andra spelbolag. Du får dubblad vinst på ditt första spel upp till maximalt 5000 kr. Detta innebär att du kan få en riktigt stor bonussumma om du sätter ditt första spel. Vinstboosten gäller ditt fösta spel och maximal extravinst på detta spel är alltså hela 5000 kr. Om du sätter ditt första spel är detta den största oddsbonus som går att få på den svenska marknaden.

Fler bonusar finns att läsa om på Betsmart.se.

Till Mr Green