Pokersidor med BankID och pokerbonus 2022

Det finns några få pokersidor med både BankID inloggning och en bra pokerbonus 2022.

Pokersidor med BankID och pokerbonus 2022

Spelbolag med BankID och pokerbonus 2022

Dessa är samtliga pokersajter i Sverige med BankID och pokerbonus 2022.

888poker har Sveriges bästa pokerbonus till ett värde av 100 kr. Bonusen består av biljetter till olika turneringar med bra återbetalning.

Unibet är kanske vårt bästa pokerrum med både BankID och en pokerbonus till nya spelare.  Nästan 100 kr i gratispengar väntar ny spelare genom 4×2€ i pokerbiljetter på Hexpro-poker till alla som sätter in 100 kr.

Pokerstars har en svensk spellicens och ger 60 kr i bonus till nya spelare. Här finns de flesta och bästa pokerturneringarna som ex Sunday Millions.

Storspelare är den sista spelsidan på vår lista som erbjuder en pokerbonus i Sverige. Bonusen består av 8 st turneringsbiljetter på HexaPro poker och varje biljett är värd 1 euro styck. Storspelare har BankID som inloggning sedan länge.

Som ni ser finns det inte så stora pokerbonusar längre. Under Pokerboomen (2003-2006) kunde man som spelare få 5000 kr eller mer i bonus på flera pokersidor som man sedan fick utbetalt genom att man spelade. Så är det inte längre och bonusarna är relativt små. Pokersmart.se har en bra beskrivning på de bästa pokerrummen just nu.

Samtliga pokerrum vi tipsar om har en svensk spellicens och därmed skattefria vinster på poker.

Viktigt att pokersajterna erbjuder BankID inloggning

Den största anledningen till att vi vill ha BankID inloggning på våra pokersajter är att det förhöjer säkerheten. Pokerrum utan BankID kan ha bra säkerhet även de men med BankID vet vi att säkerheten är bra. Det finns inga tvivel om det.

Läs gärna våra artiklar om Spelbolag med BankID och oddsbonus 2022 och Spelbolag med BankID och casinobonus 2022. där hittar ni de bästa spelbolagen med BankID inloggning just nu!