Se El Clasico hos Unibet 1 mars 2020

Äntligen är det dags för ett nytt el clasico i La Liga mellan Real Madrid och Barcelona. Den 1 mars 2020 möts dessa ärkerivaler på Santiago Bernabéu i Madrid. Matchstart är kl 20.00 och du kan live streama El Clasico hos Unibet.

Spela på matchen hos Unibet

Se El Clasico hos Unibet 1 mars 2020

El Clasico hos Unibet

Hos Unibet ser du matchen helt gratis så länge du har pengar på ditt konto och du kan spela i deras spännande live betting. Hos Unibet kan du se matchen direkt i fönstret för livebetting. Där är det mycket enkelt att följa matchen och oddsen för den. Du loggar in snabbt och enkelt med hjälp av ditt BankID.

Oddsbonusar hos Unibet

Är du ny kund hos Unibet så kan det väl passa bra att hämta en oddsbonus om du tänkt spela på matchen mellan Real Madrid och Barcelona. Hos Unibet så får nya kunder tre olika välkomstbonusar att välja mellan som går att använda på odds. Välj den som passar dig bäst.

  1. Som ny kund kan du välja att få 100% oddsbonus upp till 2000 kr. Gör en första insättning på 2000 kr och du kommer att ha 4000 kr att spela med.
  2. Eller så kan du välja att få 500% oddsbonus upp till 500 kr. Sätter du in så lite som 100 kr så kommer du att ha 600 kr att spela med.
  3. Det tredje och sista alternativet är något som Unibet kallar för Andra Chansen. Det innebär att du får tillbaka insatsen som bonuspengar om du skulle förlora när du lägger ett spel för max 500 kr.

Om El Clasico

Om man kikar lite på statistiken från förr så ser man att det här kommer att bli ett spännande möte. Real Madrid och Barcelona har vunnit El Clasico i ligan 72 gånger vardera räknat fram till våren 2019. I vintras blev det en mållös match då Barcelona hade hemmaplan. Normalt sett så brukar dessa möten vara målrika så vi hoppas på mer spänning 1 mars.

Se matchen hos Unibet