Spelbolag med erbjudanden på Fotbolls EM 2021

Det är äntligen dags för fotbolls EM 2021 och vi har hittar två bra erbjudanden från svenska spelbolag till EM starten den 11 juni 2021.

Spelbolag med erbjudanden på Fotbolls EM 2021

50 kr gratis hos Bethard

Inför EM 2021 har alla nya spelare till Bethard chansen att få 50 kr gratis att spela för. Detta gör att man som ny spelare kan spela på den första matchen i EM mellan Turkiet – Italien den 11 juni 2021. Erbjudandet kräver ingen insättning och efter att ha loggat in med BankID så är det bara att börja betta. Bonusen behöver omsättas 10 ggr innan uttag och lägsta oddset på dina spel är 1.80. Maxvinst från kampanjen är 1000 kr. Vi kan även gissa att spelbolaget som är starkt förknippat med Zlatan kommer att ha en hel del specialodds på honom och på Sveriges EM matcher.

Till Bethard

Dubbla dina pengar med Lucky Sports

Ett annat spelbolag som har laddat upp med en bra kampanj på EM i fotboll 2021 är Lucky Sports. Här får nya spelare chansen att dubbla upp sin första insättning på upp till 100 kr. Detta erbjudande kan med fördel användas på en högoddsare. Vinner du på ditt spel finns det inget omsättningskrav och förlorar du får du ändå pengarna tillbaka av Lucky sports.

Till Lucky Sports

Sveriges chanser i EM 2021

Hur ser då Sveriges chanser i EM 2021 ut egentligen. Jo, det är få spelbolag som tror att Sverige kommer att gå långt i EM slutspelet. Det spelbolag som tror minst av alla på Sverige är William Hill. De erbjuder sina spelare oddset 101 ggr pengarna på att Sverige vinner EM vilket är ett överodds enligt oss. Givetvis blir det svårt att vinna EM men omöjligt är det inte! Sverige har många bra spelare och kollektivt är de ett landslag att räkna med. Vi tror att Sverige kan överraska och gå långt i EM.

Bäst odds på att Sverige vinner EM är 101 ggr pengarna hos William Hill