Spelbolag utan Bankid 2021 – hela listan

Vi listar alla spelbolag utan Bankid 2021. Här kan du snabbt och enkelt logga in med användarnamn och lösenord istället. Smidigt för den som inte har eller inte vill använda BankID inloggning.

Spelbolag utan Bankid 2021 - hela listan

Spelbolag utan BankID 2021

Bet365 har man som spelare inte någon möjlighet att logga in med BankID. Här är det användarnamn och lösenord som gäller. Nya spelare får en perfekt start med en oddsbonus på 100% upp till 1250 kr. Det bästa med denna bonus är att den omsätts då man spelar till odds på 1.20 eller högre.

Tipwin är nästa spelbolag i listan som inte har någon koppling till BankID tjänsten. Här loggar man in med användarnamn och lösenord efter att man registrerat sitt spelkonto. Även här kan man få en riktigt bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Bonusen omsätts när man spelar på odds som är 1.80 eller högre. Detta är en av de bästa sportbonusarna till EM i fotboll 2021.

Betfair är inte bara ett vanligt spelbolag, det är även en oddsbörs men enorma möjlighet för den som kan sina odds. Även här får nya spelare en bonus, dock inte lika stor som hos de andra spelbolagen ovan. Betfair har precis som de övriga spelbolagen på listan en svensk spellicens. Här kan man logga in med användarnamn och lösenord utan att använda BankID.

Varför spela utan BankID?

Varför ska man spela utan BankID? Ja, det kan ju vara så att man inte har BankID och inte är intresserad av att skaffa det. Då är ju dessa bettingsidor mycket intressanta att spela på.

Det kan även vara så att man tycker att användarnamn och lösenord är en enklare lösning om det är så att man bettar endast via sin egen dator där inloggningen är sparad. Oavsett anledning så är det Bet365, Tipwin och Betfair man kan använda sig av i första hand för att betta utan BankID. Givetvis går det även att spela casino på dessa tre spelsidor.

Fler bra bettingtips hittar ni på Supertoto.se