Unibet första spelbolag att skaffa bankid

Unibet första spelbolag att skaffa bankid och vi tror att flera av de ledande spelbolagen kommer följa efter. Unibet är det spelbolag som har haft bankid som alternativ längst. Nu kan du även använda ditt bankid när du loggar in hos Svenska spel och hos Paf. Men hur gör du då för att skaffa bankid om du inte haft eller har det sedan innan?

Unibet första spelbolag att skaffa bankid

Unibet första spelbolag att skaffa bankid

Unibet är då det första spelbolag som gör det väldigt enkelt för dig med bankid att logga in eller skaffa ett konto.

Gör så här:
1. Gå till Unibet.com
2. Klicka på registrera ett konto och fyll i ditt personnummer
3. Logga in med ditt Bank-id och vips är ditt konto igång.
4. Om du gör en insättning kan du även få 3 olika bonusar att välja på.
– Du får 200% upp till 1000 kronor. Sätt in 500 kronor och spela med 1500 kronor
– 500% upp till 500 kr. Sätt in 100 kronor och spela med 600 kronor
– 100 kr gratis på poker.

Till Unibet

Skaffa Bankid – så här gör du

Har du ingen Bankid och vill skaffa det finns det lite olika alternativ hur du kan gå tillväga. Ett bankid är ett slags e-legitimation som används på olika svenska myndigheters sidor för att ta del av viktig information. Vi tror att spelbolagen som vill erbjuda spel på en reglerad svensk marknad kommer bli tvungna att erbjuda spel med bankid.

Skaffa Bankid steg för steg
Du beställer BankID via din Internetbank. Vid din beställning kommer du också att behöva installera BankID säkerhetsprogram. Hos följande banker kan du skaffa bankid:
Danske Bank, Handelsbanken, ICA-Banken, Länsförsäkringar Bank, Nordea, SEB, Skandiabanken, Sparbanken Syd, Swedbank och Ålandsbanken.

Hur du beställer ett BankID skiljer sig åt mellan de olika bankerna. Hos vissa banker krävs ett personligt besök på bankkontoret där du legitimerar dig med godkänd svensk ID-handling, medan du hos andra kan logga in på din Internetbank och beställa ditt BankID direkt. Om det gäller BankID på kort så förser banken dig med kort och kortläsare.

Du kan också beställa mobilt Bankid som du kan använda i din smart-telefon. Detta gör du också via din internetbank. Så gå till din banks hemsida och klicka på beställ mobilt bankid. Efter att du installerat ditt Bankid vare sig det är på datorn eller i mobilen får du en personlig kod som du sen använder när du loggar in via ditt bankid på kort eller app. Detta är ett fördelaktigt sätt för att slippa alla krångliga användarnamn och lösenord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.