Casumo med BankID inloggning och bonus

När man känner suget efter en runda poker eller blackjack så vill man helt enkelt kunna öppna upp datorn och köra en runda online. Helst så vill man skippa all registrering som behövs. Det tar ju dyrbar tid från själva spelandet. Casumo har kommit fram till lösningen som många spelare definitivt kommer att älska. Att kunna spela med BankID inloggning utan att behöva skapa ett registrerat spelkonto.
Spela med BankID inloggning hos Casumo

Casumo med BankID inloggning och bonus

BankID inloggning hos Casumo

Casumo använder sig av funktionen som kallas för Pay n Play, vilket blir allt mer populärt hos flera onlinecasino. Kort och gott så handlar det om att kunna spela via hemsidan utan att behöva ödsla tid på att skapa ett spelkonto. Man kan spela utan att behöva fylla i namn, personnummer, adress med mera, vilket helt enkelt ger med tid för spelaren att göra det som man gillar mest – att spela! Allt man behöver göra är att ange ditt BankID för att kunna identifiera sig. Svårare än så är det inte.

Vilka steg gäller för att spela utan registrering

När du tagit dig fram till Casumos hemsida så behöver du trycka på Deposit (insättning). Ange där hur mycket du vill spela för. Sedan kommer sidan att automatiskt be dig att identifiera dig genom att använda sig av BankID. Du identifierar dig på samma sätt som när du använder tjänsten för din bank på nätet. Sedan så är du färdig för att spela. Det konto som är kopplat till ditt BankID är det konto som används när du spelar. Pengarna som kommer användas när du spelar hos Casumo dras alltså direkt från ditt bankkonto.

När du känner att du spelat klart eller behöver en paus så behöver du bara trycka på stop och stänga ner webbläsaren. För att ta upp spelet igen så behöver man bara öppna hemsidan igen och trycka på att återuppta spelet. Är du däremot redo för att ta ut pengarna som du vunnit så trycker du på uttag. Pengarna förs automatiskt över till det kontot som är kopplat till ditt BankID. Pay n Play är utformat så att du som spelare skall kunna fokusera på det som är viktigast, nämligen att vinna!

Varför bör man spela hos Casumo

Förutom att erbjuda snabb inloggning för att spela, så har Casumo också en magisk välkomstbonus som man inte vill missa – man kan nämligen få upp till 20 000 kronor i bonus! Vidare så erbjuder Casumo också ett riktigt brett urval av spel, med över 1500 olika spel som man kan välja bland.
Till Casumo