Paf säkrar inloggningen med Bankid

Paf säkrar inloggningen med Bankid och du kan själv välja om du vill använda ditt bankid eller registrera med användarnamn och lösenord. Klicka bara öppna konto hos Paf och verifiera ditt personnummer med Bankid så är du klar för att börja spela hos Paf. Nya kunder får 25 gratis spinn utan insättning!

Paf säkrar inloggningen med Bankid

Paf säkrar inloggningen med Bankid

Paf är ett av få spelbolag som verkligen säkrar ditt spelkonto med en beprövad metod som Bankid. Du kan också bara klicka i ditt person-nummer i registreringen. Men för att vara säker så rekommenderar vi att du säkrar inloggningen med Bankid:
Gör så här:
1. Gå till Paf.com
2. Klicka på registrera ett konto och fyll i ditt personnummer
3. Bocka i Säkra inloggningen med Bank-id och vips är ditt konto igång.

Pafs erbjudande till nya kunder

Paf är generösa och du får direkt 25 gratis spinn genom att snurra på freespinshjulet. Du får dessutom 100 kr extra vid din första insättning på minst 100 kr. Det bästa är att dina bonuspengar är utan omsättningskrav och du kan ta ut eventuella vinster direkt. Paf är väldigt generösa och schyssta.

Till Paf

Spela poker med Bankid hos Paf

Paf är ett av de få spelbolagen som låter dig registrera ett konto med Bankid. Hos Paf kan du t.ex spela poker med Bankid. Då vet du att ditt konto hos Paf är säkrat. Hos Paf Poker kan du också kvala dig in till Poker SM genom att spela turneringar. Paf har mängder av spelare vid borden.

Spela på Spelautomater med Bankid

Paf ger dig också möjligheten att spela på ett stort utbud av spelautomater genom din inloggningmed bankid får du tillgång till alla casino spel och automater. Du kan t.ex vinna jackpottar värda flera hundra miljoner kronor. Då är det bra att Paf vet vem du är när vinsten ska betalas. Visste du t.ex att Paf har delat ut en rekordvinst på 120 miljoner i jackpott. Kanske blir det du som vinner nästa gång!