Spela enkelt på odds hos Betsson

Att spela på odds är ett underhållande sätt att kunna vinna pengar, men vad är viktigt att tänka på vid val av spelbolag. Utan lite eftersökning kan det sluta i att man bettar sina pengar på en spelplattform som är komplicerad, långsam och som inte erbjuder bra bonusar för kunder. Det är därför viktigt att välja ett spelbolag som erbjuder många förmåner. Betsson är alltid ett bra val om du vill ha roligt och spela enkelt.

Spela på odds hos Betsson

Spela enkelt på odds hos Betsson

Spela enkelt hos Betsson

När man ska välja spelbolag med svensk  licens 2020 som man ska betta eller spela på är det en bra idé att välja ett bolag som erbjuder bra bonus. Bra bonus innebär att de erbjuder en välkomstbonus och att de erbjuder en insättningsbonus, för det innebär att du som spelare får mer pengar att spela för. Ett företag som erbjuder bra bonusar är Betsson. Just nu får nya kunder en oddsbonus på 100% upp till 1000 kr. De är dessutom ett av de mest etablerade företagen på spelmarknaden, vilket tyder på företagets kvalitativa betting. Välkomstbonusar kan vara uppemot 1 000 kr på vissa spelplattformar, medan det på andra plattformar endast erbjuds någon hundralapp. Därför är det en bra idé att undersöka vilka bonusar spelplattformarna erbjuder, såsom välkomstbonus och insättningsbonus.

En enkel spelplattform

En annan faktor som är viktig när man ska välja spelbolag är att hemsidan ska vara enkel att navigera på. Det ska vara enkelt att betta, sätta in pengar, ta ut vinster och så vidare. Hemsidan ska vara upplagd på ett sådant sätt att du enkelt ska kunna spela och den ska inte ta onödig energi från dig. De mer etablerade spelbolagen har generellt enkla spelplattformar.

Betsson har inte Stryktipset men det finns mycket annant att spela på. Vill man spela på Stryktipset är det just nu 25 miljoner i jackpott så ta rygg på ett bra spelförslag på Stryktipset Vecka 48 och ha chans på miljonerna!

Snabba betalningsmöjligheter

Vare sig det handlar om att du vill sätta in pengar på ditt bettingkonto eller om du vill föra över din vinst till ditt bankkonto, så vill man gärna att betalningen ska gå fort. Beroende på vilka betalningsmetoder spelbolaget erbjuder, så kan betalningarna ta olika lång tid. På exempelvis Betsson erbjuds betalningsmöjligheter genom Swish, Trustly och Skrill, vilka alla är betalningsmetoder som skickar över pengarna inom en timme. Det är därför en god idé att vid val av spelbolag välja ett som erbjuder snabba betalningsmöjligheter, så att du slipper vänta på att pengarna ska vara på rätt konto.
Till Betsson