Uttag med Swish hos Spelbolag

Det har kommit en spännande nyhet inför sommaren 2020. Nu kan man nämligen enkelt göra sina insättningar och uttag med Swish. Hittills så är det 5 spelbolag som har öppnat upp för denna möjlighet men fler är säkert på gång.

Gör dina insättningar och uttag med Swish hos Betsson.

Uttag med Swish hos Spelbolag

Insättningar och uttag med Swish

Just nu så är det hos Betsson, NordicBet, Unibet, Svenska Spel och Betsafe som du kan göra insättningar och uttag med Swish. Det gör ditt spelande ännu enklare och gör att du kan få ut dina vinster ännu snabbare.

Spela med oddsbonus

Dessa 5 spelbolagen erbjuder ju Swish som uttagsmetod och de har även riktigt bra oddsbonusar för nya kunder. Läs mer om erbjudandena här nedan.

Betsson oddsbonus:
Nya kunder får 100% bonus upp till 1000 kr. Gör en första insättning på 1000 kr och spela med 2000 kr. Bonusbeloppet ska omsättas 8 gånger till ett minsta odds på 1.50.

Till Betsson

NordicBet oddsbonus:
Även hos NordicBet får nya kunder 100% bonus upp till 1000 kr när man gör sin första insättning. Omsättningskravet ligger på 8 gånger bonusbeloppet till ett minsta odds på 1.80.

Till NordicBet

Unibet oddsbonus:
Hos Unibet får man två olika oddsbonusar att välja mellan beroende på hur mycket man vill sätta in. Antingen 500% upp till 500 kr eller 100% upp till 2000 kr. Oavsett vilken bonus du väljer så ska bonussumman omsättas 6 gånger till ett minsta odds på 1.40.

Till Unibet

Betsafe oddsbonus:
Nya kunder får 100% bonus upp till 500 kr hos Betsafe. Sätt in 500 kr och spela med 1000 kr. Det gäller att omsätta bonusbeloppet 8 gånger till minsta odds 1.50.

Till Betsafe

Svenska Spel oddsbonus:
Just nu har inte Svenska spel någon oddsbonus för nya kunder. Men de har ett fantastiskt utbud av spel att välja mellan så väl värt ett besök ändå. Läs mer om Swish hos Svenska spel

Till Svenska Spel