Tipwin oddsbonus upp till 1000 kr

Nu på lördag den 12 september så är det då äntligen dags för världens största fotbollsliga att ha premiär. Det ska bli oerhört spännande att se om Liverpool kommer att kunna försvara sin titel som ligamästare denna säsongen. Vill du spela på Premier League så har Tipwin just nu ett välkomsterbjudande. Tipwin oddsbonus ger nya kunder upp till 1000 kr extra att spela med.

Spela med oddsbonusen hos Tipwin.

Tipwin oddsbonus

1000 kr i Tipwin oddsbonus

Nya kunder som vill prova på att betta hos Tipwin kan givetvis ta del av en välkomstbonus på odds. Med Tipwin oddsbonus får du 100% bonus upp till 1000 kr när du gör en första insättning. Sätt in 1000 kr och du kommer att ha 2000 kr att spela med.

Som alltid så kommer även detta bonuserbjudande med ett omsättningskrav. Bonus samt insättning ska omsättas 5 gånger till ett minsta odds på 1.80.

Om Premier League

På lördag är det alltså dags för den efterlängtade premiären i Premier League. Troligtvis så blir det en fight mellan Manchester City och Liverpool om vem som vinner Premier League denna säsongen. Ett lag som eventuellt skulle kunna utmana är Chelsea som lyckats göra flera bra värvningar i år. Det ska bli roligt att se hur det går för Leeds som gör sina första matcher i Premier League på 16 år. De kommer med största sannolikhet att hamna ganska långt ner i tabellen men allting är möjligt. Lycka till Leeds!

Premier League – första omgången:

Lördag 12 september:
13.30: Fulham – Arsenal
16.00: Crystal Palace – Southampton
16.00: West Ham – Newcastle United
18:30: Liverpool – Leeds United

Söndag 13 september:
15.00: West Brom – Leicester City
17.30: Tottenham – Everton

Måndag 14 september:
21.00: Brighton – Chelsea
21.00: Sheffield United – Wolverhampton

Matcherna mellan Burnley – Manchester United och mellan Manchester City – Aston Villa är uppskjutna. Detta beror på Manchesterlagens Europaspel i augusti.

Du kan betta på matcherna i Premier League hos Tipwin.